Dll heeft het licht gezien !
Geplaatst door Yoda op 19.12.2008 22:22:31

Het internet van vandaag heeft nood aan professionele mogelijkheden om uw website interactief te maken.Onze website biedt je een zeer brede waaier van modules/infusions/themes en informatie over allerlei internet toepassingen PHP/ MySQL / Perl CGI-bin/HTML/XML...De Lage Landen mod/infusions site ontwikkelt en realiseert hoogwaardige modules/infusions/themes die door ieder van jullie zal kunnen worden afgehaald en gebruikt.
We ondersteunen zowel de v6 als de v7 versie van dit CMS systeem.
Naast modules verstrekken we ook informatie over games, muziek en andere activiteiten zoals concert info, sport en culturele aspecten.
Onze medewerkers zullen jullie graag van dienst zijn in ons forum. Vragen worden op een deskundige manier beantwoord.Het is toegestaan om dit werk te kopiëren en distribueren voor niet-commerciële doeleinden, mits er geen wijzigingen aan de code wordt aangebracht en de copyright mededeling in onze projecten wordt behouden.Het DLL team wenst jullie veel creatieve momenten en bedankt voor het vertrouwen want zonder jullie zouden we nergens staan.
Yours truly

Het DLL team