Navigatie

     Home
     Zoeken
     Contact
     Support Forum
     DLL Team
Nuttige Infomatie
on
Reglementen
on
DB downloads
on

Laatste Thema's

Nieuwste thema's
Blue_Fantasy Theme
Pinky Theme

Online Gebruikers

De lage landen mod/support site
Groet
Fusiontje
als nieuwste gebruiker

Totaal aantal leden: 3704

Super Administrators: 3
Administrators: 4
Leden: 3697

Leden online:

@MvE Designs 2 weken >
@Yoda 2 weken >
~chack 12 weken >
~salihakca 24 weken >
~PD1EVL 39 weken >

Gasten online: 5
Uw IP is: 174.129.228.67

Forum Categorieën 52
Forum Onderwerpen 1466
Forum Posts 7910
Commentaren 484
Gastenboek 178966

Tijdzones

Fusion België Global

Server Status

Server details
Naam phpfusion.be
Poort 80
Software Apache
Protocol HTTP/1.0
Gateway CGI/1.1
Server statistieken
Uptime 10 days, 1:49
Load 0.84, 0.99, 1.21

Web Statistieken

Powered by MyPagerank.Net
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
Googlebot last access powered by MyPagerank.Net
Valid XHTML 1.0 Transitional

Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Online Radio

·Webradio

EHBO Kit

Shoutbox

U dient in te loggen om een bericht te plaatsen.

11.03.2014 21:29
Suc6

11.03.2014 15:25
Het gaat jullie goed. Dit jaar wordt de onze Smile

Ledenenquête

Zit u te wachten op een iPad van Apple?

U dient in te loggen om te stemmen.

PHPFusion België - Mededelingen (Spotlights)

> PHPFusion.be < nu op "TWITTER'
Volg ons nu op TWITTER !

De belgische phpfusion nu op twitter (klik hier om ons te volgen)Het Twitter systeem zal u toelaten ons eenvoudig te volgen en we zullen ze zeker gaan gebruiken voor kleine nieuwtjes. Sluit u aan en volg ons online.
De activiteit bij het gebruiken van Twitter heet Twitteren (ook word de term 'Tweeten' gebruikt), dat kwetteren betekent. logo van Twitter is daarom een klein vogeltje. Twitteren komt neer op in real time communiceren via een microweblog op een pc of gsm. Door de combinatie van webloggen met instant messaging wordt het soms microblogging genoemd.

De basisvraag van de dienst is "Waar ben je nu mee bezig?". Iedere twitteraar kan op elk moment van de dag in maximaal 140 tekens per e-mail of sms meedelen waar hij/zij mee bezig is, of wat hij/zij van plan is. Er zijn ook mensen die vooraf aankondigen dat zij bij een evenement aanwezig zijn en met anderen, al dan niet aanwezig bij het evenement, willen twitteren. Dit creëert een virtuele aanwezigheid.
Yoda
28.09.2009 11:24:00

Fusion België Clan websiteM


Omenteel.

zijn we ook nog op zoek naar nieuwe clanleden, recruits en officeren voor onze nieuwe clan website en online playing clan genaamdrange'> Defcon1 Defenders. Heb je een ps3 en de game Killzone2 dan heb je je stekje gevonden. hieronder vind u alle info om een nieuwe member te worden. We hebben ook vacatures voor administrators en moderators voor onze nieuwe website. Laat het ons weten op mediamonster of via topic hier op fusion website forum ! ! !

DD of Defcon1 Defenders

12.03.2009 11:25:00

Playstation@home virtuele beschaving

P


layStation Home open beta beschikbaar.


Na vele malen uitstel lijkt de beschikbaarheid van PlayStation Home nu toch dichter bij te komen met de annoncering van de open beta die sinds 11 december actief is.


Sony zelf noemt Playstation Home een “3D social gaming community”. In deze virtuele wereld kunnen de bezoekers via hun PS3 elkaar kunnen ontmoeten, chatten en spellen kunnen spelen.


Je kunt je eigen zogenaamde avatar ontwerpen en vervolgens winkelen, films bekijken, speciale voorstellingen en gebeurtenissen bijwonen en veel meer. Binnen die wereld heb je een eigen appartement dat je naar eigen smaak kunt inrichten met exclusieve Ligne Roset meubels..


De beeldkwaliteit en de uitvoering van de virtuele mensen en objecten in Playstation Home is bijzonder fraai maar Sony is lang aan het worstelen geweest om de kwaliteit optimaal te krijgen.


Playstation Home wordt weergegeven in HDTV kwaliteit met een resolutie van 720p. (helaas dus nog niet in Full HD).


In het Home project van Sony participeren een aantal partners zoals Activision, Disney, Eidos, Electronic Arts, Lucas Arts, THQ, UBISOFT, Sony Pictures, Paramount, Red Bull, Ligne Roset, en Diesel en deze partijen zijn dan ook duidelijk in de Home virtuele wereld aanwezig.


Gebruikers die in de Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)-regio’s met PlayStation Home werken, kunnen verschillende virtuele thematische omgevingen verkennen. De Far Cry 2 ruimte is de eerste van verschillende op games geïnspireerde omgevingen waarmee PlayStation Home gebruikers onderling specifieke games kunnen bespreken, strategieën bepalen en informatie en aanwijzingen bekijken om de spelervaring te bevorderen. Het aantal vergelijkbare spelomgevingen wordt regelmatig uitgebreid met onder andere Uncharted: Drake’s Fortune™, Warhawk™, Motorstorm en SOCOM. SCEE werkt momenteel samen met toonaangevende uitgevers, zoals Electronic Arts, UBISOFT, Midway, Sega en Atari, om aantrekkelijke omgevingen te creëren die gebruikers een eindeloze spelervaring bieden.


“We kijken er enorm naar uit om PlayStation Home in Europa en de PAL-gebieden te lanceren, en gebruikers een interactieve en sociale spelervaring te bieden”, zegt Daniel Hill, Home Service Manager, SCEE. “PlayStation Home is uniek in de spelwereld. Doordat we bovendien samenwerken met zowel internationale en regionale gameproducenten en producenten uit andere sectoren, bieden we opwindende en onderhoudende content die de PlayStation ervaring zal verbeteren.”
SCEE maakte vandaag de eerste partnerships bekend met enkele van ’s werelds meest gerespecteerde lifestylemerken voor de open bèta. Het modemerk Diesel, de hedendaagse meubelontwerpers Ligne Roset, de energiedrank Red Bull, de filmstudio Paramount Pictures en videocontentproviders Hexus TV en Eurogamer zijn de eerste die deelnemen. Zij zorgen voor de virtuele kleding voor de avatars, de virtuele meubels voor de appartementen van PlayStation Home, exclusieve videocontent en een virtuele vliegwedstrijd, de Red Bull Air Race.


Bezoekers en inwoners kunnen PlayStation Home met hun avatars verkennen en dankzij Diesel kunnen die avatars er meteen geweldig uitzien. Het merk biedt immers de laatste nieuwe designkleren voor mannen en vrouwen aan voor bedragen tot € 1,50. Bij een bezoek aan PlayStation Home kunnen de avatars de laatste nieuwe jeans en vesten aantrekken voordat ze eropuit trekken.


Volgens Sony zal Playstation Home in de komende periode snel groeien qua mogelijkheden.


In Playstation Home is een soort cursus ingebouwd om snel vertrouwd te raken met de omgeving en de bedieningsfuncties. Daarnaast zijn de nodige helpfuncties ingebouwd.


Voor een optimale bediening van Home raadt Sony aan om een USB toetsenbord en Bluetooth koptelefoon te gebruiken.


Vanaf 11 december kunnen PS3 eigenaren PlayStation Home gratis downloaden. Meer informatie kunt u vinden op de Playstation Home website.24.12.2008 13:28:00
Verwerkingstijd: 0.16 seconden
9,928,692 unieke bezoeken